Om os

Fundamentet til VinSuperNaturel blev lagt i 2015 af Jonathan Soriano & Joachim Friis, som begge havde en stor interesse for naturlig vin og vin med lav intervention. Den store interesse resulterede i en idé om, at gøre denne type vin mere tilgængelig, og udbrede kendskabet.

Kort efter blev vinsupernaturel.dk oprettet, fordi det var svært at finde et websted, der kun solgte naturlige vine, og som havde et stort udvalg året rundt.

Siden da er vores univers stille og roligt vokset, og i dag har vi både fysisk butik, importerer selv vine, laver VSN merchandise og engagerer os i en masse spændende samarbejder. Vi ser faktisk VSN som et underholdningsselskab, der er drevet af naturlig vin.

En af vores specialiteter er The VSN Wine Projects.

HVAD ER VSN Wine Projects?

VSN Wine Projects er et samarbejde mellem en udvalgt vinproducent og VinSuperNaturel. Det kan være særlige cuvèer eller eksisterende vine, som bliver lavet i en special edition, som kun vil være at finde i VinSuperNaturel.

Vi hylder vores producenter ved at sætte fokus på den pågældende vin, og videreformidle historien herom. Hvert VSN Wine Project har en særlig etiket, som laves af forskellige kunstnere, som vi derigennem støtter. Visionen med projektet er, at sætte fokus på naturlig vin, og gøre det lettere for alle, at forholde sig til.

Vi håber, at du kan lide, hvad du finder på siden

Team VSN