Kurv
Har du en rabatkode? Brug den ved betaling.
Du får gratis levering!
Total (eksl. moms)
NaN DKK
Mergelsø Cider
Mergelsø, Danmark
Mergelsø Cider - Vinsupernaturel

Karin og Karl Olaf købte Mergelsø i 1983. De har lagt en stor indsats i at få skabt en artsrig og varieret natur. Grundet den unikke jordbund er der mulighed for at mange træarter og urter kan trives her. Dette er lykkedes i høj grad. Skoven forynger nu sig selv og artsrigdommen blandt dyr og planter er imponerende.

Skov- og naturejendommen er nu i anden generation. Fra vi overtog stedet, har vi haft en ønske om at fortsætte driften på naturens præmisser og samtidig skabe en bæredygtig udnyttelse af natur ressourcerne. Æblerne sprang os i øjnene som en oplagt ressource. De første år pressede vi æblerne til most. Det gav en fantastisk most med smag og fylde – med smagsnuancer uden lige i. Dette blev startskuddet til brygning af cider. Tanken var – og er stadig – at det må være muligt at få al den velsmag ind i en æblecider.

Vi planter og poder med det mål at bevare og videreudvikle en natur ressource og en cider hvor den vilde natur er fanget på flaske.

I 2016 fik vi Fødevare Styrelsens godkendelse til cider produktion og i 2017 har Mergelsø fået sin Økologiske autorisation.

Mergelsø Cider er idag drevet af Lone og Jørgen

© 2020 Vinsupernaturel
VinSuperNaturel
Gl. Kongevej 41
1610 København V
Danmark
DK36728205
Telefon +45 53882232
tilmeld dig vores nyhedsbrev
Ved at skrive dig op, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.